Är huvvä dumt få kropp´n lida

Vem fan festar på en tisdag?

Fick en fråga igår när jag var på jobbet om jag ville komma förbi Martin och ta en öl efter jobbet, hans bror var på besök också, visst sa jag. Slutade 22:15 och är ledig idag onsdag.

Abrakadabra, åker hem packar ihop några öl, suger i mig en på vägen till Martin, det är typ 2-300 meter att gå. Drar några till där, en skvätt jaeger och sedan tar vi Umeås i särklass snabbaste taxi bort till Gimonäscampingen där några busar från Björna höll till. Det var ingen lång fest, jag var hos Martin vid typ 22:45, vi åkte ner till campingen vid typ 23:30 eller så, minns inte riktigt. Sedan var vi där nere i kanske en timme eller två, lite luddigt det där. Sedan flög vi med taxin in till Statoil och sedan hem. Jag small av på Martins soffa, vad klockan var då vet jag inte. Kan nog inte varit mer än typ 02:00 eller något. Blev mycket dricka under kort tid, Daniel blev trött.

Fick ett SMS i morse från sambon klockan 06:40 typ, hon undrade när jag skulle komma hem. Smög ut från Martin då och gick hem och sov någon timme för att sedan gå och tvätta vid 9.

Man är fan inte smart alla gånger.

One thought on “Är huvvä dumt få kropp´n lida

  1. Din bror

    augusti 6, 2009 at 11:03f m

    Din torsk, du suger! LÄR DIG DRICKA ÖLET

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.