Kvällspasset

Efter att ha varit ledig igår så fick jag lov att ta mig till jobbet idag. 13:30-22:15. Har inte haft speciellt mycket att göra hittills. Tror det blivit typ 4-5 samtal på 2 timmar. Snittat 6 minuter och 21 sekunder än så länge till varje samtal, plus ett utgående på typ 10 minuter. Håller jag det här resten av kvällen så ser det bra ut. 🙂

Provade bordsskivan igår på soffbordet och kom på att bordet är för högt med skivan på, kommer att kapa ner benen lite för att då få det lägre men även stabilare, av någon anledning så är det inte helt stabilt. Inte så stabilt som jag vill att det ska vara i vilket fall.

Nae, får väl fortsätta jaga troll eller något på spelet så länge så tiden går mellan samtalen. 🙂

Have a nice one. )

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.