Tillbaka i Norrland

Landade lugnt och fint igår kväll, Martin var snäll nog att hämta oss på flyget, å alla väskor följde med!

Efter att ha gjort bort en ”storhandling” för närmaste veckan var det bara att gå och lägga sig nästan, bilen startade dock förvånandsvärt bra igår, men idag så startade den inte. Startmotorn tuggade sig något varv runt och och gav sedan upp, mätte just 11 volt på batteriet efter det. Funderar om om alla problem under vintern här har gjort så att batterivattnet är lågt nu också.  Hade tänkt åka till gymmet en sväng idag och det är ungefär 10 grader kallare idag än igår.
Har en ledig dag till nu innan jag ska på jobbet i morgon och jobba 9 dagar över nyår och trettondagen. Sedan är jag ledig några dagar igen, de hade jag tänkt ägna åt att hälsa på mor, far, farmor och mormor söderut.

image

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.