Tung vecka och flygande start

Jobbade i måndags och bestämde mig för att, som jag skrev, besöka vårdcentralen och visa upp armbågen. Inte något större fel på den dock, iaf inget som syns på röntgenbilderna.

Gör dock fortfarande ont, men jag har fått större problem.
När jag vaknade i onsdags så hade jag fruktansvärt ont i halsen, kunde inte svälja. Det övergick på kvällen till feber och en väldans snuva.
Hade en stegring på typ 2 grader men det hade lugnat igår rätt mycket, dock smugit sig på idag igen.

Nåja det ordnar sig, hade planerat en resa till Stockholm i morgon vilket inte borde vara något problem om det inte blir värre.

Igår så drog elitserien igång, MoDo premiärspelade mot Brynäs borta. En nervös inledning från båda sidor visade ett litet övertag till Brynäs men MoDo gjorde första målet och spelade därefter väldigt smart i resten av matchen och vann övertygande med 2-0. Kul att se några av de nya spelarna. Danielsson var kul att se och Tarkki var stabil i kassen.

Nu ska jag fräsa på lite köttfärs till en nachomiddag, mums.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.