2:a Juni

Åter i Umeå nu, lämnade Övik i fredags efter en månads praktik på ÖEAB, väldigt rolig tid. Träffat många duktiga och trevliga människor och fått lära mig en hel del om hur ett stadsnät fungerar och hur det är uppbyggt samt hur teknikerna arbetar. Mycket folk i rörelse här i lägenheten den här veckan, Christinas kusin är här då hon sagt upp sin lägenhet från och med första Juni och har den här veckan kvar i skolan. Hon sover där servern/desktop är så servern ligger nere den här veckan, dels också för att jag snott alla ram-minnen i den och satt i Christinas nya stationära och min nya media dator som jag satte vid tv:n. Blev en liten m-itx baserad låda som klarar allt jag slänger på den galant, bluray kopior är inga problem och den spelar musiken galant. Så nu är hockey säsongen räddad och alla avsnitt på tv3, tv4 och kanal5 bland annat kan vi se direkt på tv:n utan att dra fram laptopen och kopplade in den varje gång.

Vad datorn består av finns HÄR!

Micke var förbi idag, Sofie hade lite saker att ta om hand om här i stan, drack en kopp kaffe och snackade skit någon timme. Christinas far kommer förbi imorn, han är på genomresa i Sverige och kommer förbi på middag.

Såg att det nu blivit fastslagit att det var mygel bakom den första anmälan från Antipiratybyrån som jag tidigare skrev. Hittade den här artikeln på idg.se från förra veckan SERVERN VAR LÖSENORDSSKYDDAD.

Nu ska jag göra klart för redovisningen imorn.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>