Viktigt!

Snart är det dags!

Ny information om Diablo 3 den 18 Augusti.”I ett pressmeddelande signerat Blizzard Entertainments europakontor bekräftar utvecklaren idag att man kommer att visa upp Diablo III under GamesCom-mässan i Köln. Datumet att
kryssa för i almanackan är 18 augusti. Enligt Blizzard själva kommer presentationen att handla om att visa upp en helt ny feature för serien och detta följs av en 30 minuter lång frågestund med game director Jay Wilson. Visningen ifråga är endast för registrerad press men spelet kommer, liksom World of Warcraft: Cataclysm, att finnas spelbart på golvet för både journalister och allmänheten. FZ kommer att vara på plats i Köln så håll utkik om ett par veckor för mer information kring Blizzards tredje actionrollspel i ordningen.”Lär väl vara dags för sista klassen snart också, mina misstankar är någon sorts amazon-liknande typ eller möjligen typ paladin. Hoppas på kanske på ett datum när det kan tänkas släppas, mest av allt.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.