Långhelg

Inte haft så mycket tid och ork att skriva något under eller efter Dreamhack. Kom hem i tisdags vid 22:30, jobb på onsdag vid 8 och samma sak på torsdag.

Åkte ner till Övik i torsdags och firade midsommar tillsammans Micke och Sofie, mycket trevligt var det. I lördags tog vi det lugnt, gjorde inte så mycket. Såg på lite fotboll och åt mycket god mat. Idag åkte vi åt nordväst, sitter hos mormor och fikar nu.

Tog ett stop vid en å och kastade några kast på vägen upp. Inget nappade, fixade ett väldigt fint trassel dock. Rullen var lite risig dock, den brukar skapa lite trassel ibland, en feature på den tydligen.

Ska åka upp senare idag, börjar 7:45 imorgon så jag borde försöka komma i säng i tid. Chris är ledig nu en vecka.
image Modern feature
imageMor står och fiskar

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.