Voddler till Android

Voddler

(Bild är skärmdump från Voddler till Android, från Feber.se)

Läste på feber idag att Voddler skulle komma till Android, inte för att Voddler funkat top5 bra till PC alla gånger men det kan vara en mycket rolig grej till telefonen om det funkar någorlunda iaf. Personligen har jag haft väldigt få problem med det till min dator, men hört talats om folk som haft stora och små problem. Ska bli intressant och se om man får möjlighet att testa. Då även Android ska komma till TV:n så kommer det även finnas möjlighet till integrering direkt i TV:n så småningom, vilket vore galet bra.

[Feber.se]

Voddler, den svenska filmtjänsten som nästan har fått oförtjänt mycket uppmärksamhet, kommer snart till en Androidmobil i närheten av dig. Principen är densamma, annonsfinansierad film gratis och lagligt.

En version som bara kör trailers finns ute för test redan nu och under maj ska en fullversion släppas för gratis till samtliga användare.

Men man nöjer sig inte bara med att finnas i telefonen, Android finns ju som ni kanske vet i en TV och fler är på gång. Voddler håller på och utvecklar en version för TV-apparater som kör Android. Den versionen kommer dock ”senare”.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.