Senaste veckan

Förra helgen var jag i Stockholm och deltog i årsmöte med föreningen. Jag hade mer tur med resan än vad andra hade. De som åkte tåg från södra Sverige fick en långsam resa med många stop och förseningar.

På måndag så började jag med att se Sverige vinna över Finland, sedan började jag på jobbet igen. Efter 3,5 månaders arbetslöshet/sjukskrivning så känns det bra att börja igen.
Får börja 3 veckors utbildning, på sådant jag redan arbetat med i över 2 års tid. Inte mig emot, får betalt så.. men visst är det bra med uppfriskning av minnet.
Några nya rutiner också som jag måste komma ihåg.

Resten av veckan bestod av utbildning och OS på tv typ. Framför allt mot Slovakien, tråkig match…

Igår började elitserien igen. Det är efter gårdagens match 6 stycken kvar, om jag inte räknat fel. MoDo spelade igår mot FBK och hade ett jävla flyt. 10-3 slutade matchen.
Igår var vi även ut en sväng och handlade lite, som jag och Chris skrev råkade vi ut för en olycka igar. Var ut och kollade idag så lagningen fortfarande höll, samtidigt som jag gick till tvättstugan med tvätten, och det gjorde den. Har snöat en del i natt så det hade varit lite tråkigt med en bil full av snö…

Ska gå tillbaka till tvätten nu och sedan ska jag diska och städa lite.

(Bild från Arlanda i söndags)

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.