Åter i verkligheten

Landade i Umeå i måndags just i tid till hockeyn. Martin och Elin stod t.om vid ingången med skylt och allt. Glömde ta en bild på det dock. Hade nästan det på kãnn, kul var det.

Hockeyn lyckades vi iaf få igång så småningom. Min ljudanläggning började strejka, av någon okänd anledning. Nu går den igen dock.. nåja, tur att hdmi funkar på laptopen också.
Själva matchen började blekt, Brynäs tog ledningen i första perioden och MoDo såg blekt ut och såg ut att helt tappat självförtroendet. I andra lyfte de upp sig och ordnade sedan en vinst mot ett Brynäs som såg trötta ut.

Igår gjorde jag inte speciellt mycket, spelade lite dator, såg en film, lagade mat, tvättade, storhandlade, såg på 3-4 avsnitt av olika serier. Ringde även några samtal, till Telia och fick bort typ 250 på fakturan och även sänkte kommande fakturor med 20:- i månaden. Ringde Trygg-Hansa och fick pengar för vad försäkringen täcker vid olyckor. Just under 2800 blev det, dock är det bara för sådant jag lagt ut för själv osv. Skönt iaf, fick jag tillbaka en månads hyra. Om jag får bestående men av att armen är sned så blir det väl mer, men vad är en full fungerande arm värd?
Ringde även F-kassan och hörde hur det går för dem, de skulle ringa upp sa dem, vilket de gjorde i morse vid 9:30, mitt i min sovmorgon… hm, verkar som om jag han göra lite ändå.

Sitter nu på ortopedmottagningen i väntan på läkaren, sedan ska jag träffa sjukgymnasterna. Planeringen från sjukhusets sida var lite taskig dock..

13:20 Ta röntgenbild
14:40 Prata med läkaren
15:00 Sjukgymnast

Nu ropade upp mig, 40 minuter i förtid, kül!
image

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.