I got a job!

Idag har vi varit på IKEA en sväng och kikat lite, fanns som vanligt en del intressant som gav idéer. Vi får kanske åka ner till Sundsvall nu i vår och handla lite. Har behov av att byta ut en hylla och köpa en till.

Sedan åkte vi hem och åt lite innan vi åkte till Chris kusin för att hälsa på. Fikade lite och var barnvakt en stund medans Lea åkte till affären en snabbis. Gjorde barnvaktandet enkelt, vi spelade Buzz. Jag vann dock inte, fick en hedervärd 4e plats. Chris vann dock!

Kom tillbaka hit vid nio så det blev en sen middag och efter det såg vi på Vem vet mest, På spåret och Skavlan. Vi ligger ju en timme före här så det blir snabbt sent. Dock ska vi åka och hämta Susse och hennes kompis från krogen om typ 2 timmar. Blir mycket tid i bilen idag. Lea bor en bit bort så det tog en stund dit också. Imorgon blir det 3-4 timmar också i bilen, vi ska till Chris mormor och morfar i Lappvik.

Men dagens höjdpunkt var samtalet jag fick när vi var på IKEA, efter tisdagens intervju så fick jag svar idag att de jättegärna skulle anställa mig, så jag börjar v. 8 på FLS igen för B2 Bredband AB (I folkmun Bredbandsbolaget eller BBB) där jag fick sluta den 25e oktober då alla timtidsanställda fick gå, men en del fick tydligen komma tillbaks rätt snabbt också. Nåja, trivdes bra och nu får jag en heltidsarbetande anställning vilket känns betryggande. Har blivit lite orolig över vad som ska hända när sjukskrivningen börjar närma sig slutet. Inte fått ett öre ännu av Försäkringskassan, men det kommer väl till midsommar, samtidigt som skatteåterbäringen…

Kommer inte ha några problem med jobbet känner jag, menar om jag kan sitta hemma hela dagarna och peta runt på datorn, då skulle jag också kunna klara av jobbet. Tänker alltså på hänsynen till armen.
Har 2 år och några månaders erfarenhet redan så en kort uppfriskande stunds utbildning så borde jag vare med i matchen igen.

Smäller in en passande bild på dagens bilturer.

5 thoughts on “I got a job!

 1. Sofie

  februari 6, 2010 at 1:14f m

  Grattis! Skönt att få jobb, speciellt i dessa tider 🙂

 2. Daniel

  februari 5, 2010 at 11:57e m

  Skickade in 25 sidor med lönebesked, deklarationer osv för att de ska klura ut hur mycket pengar jag ska få, om/när jag får pengar… hyggligt.

  A-kassan fick jag dock inte ett öre av. Men F-kassan har iaf godkänt att ge mig pengar, frågan är ”bara” hur mycket…

 3. Angelica Jacobsson

  februari 5, 2010 at 11:45e m

  Tillbaka menar jag så klart!! 🙂

 4. Angelica Jacobsson

  februari 5, 2010 at 11:45e m

  Vad kul! Grattis till jobbet 🙂 Försäkringskassan kan rent ut sagt vara ”pain in the ass”.. Jag vet inte hur många intyg som jag skickat fram
  och tillbacka, då dom alltid tycks sakna uppgifter! Nåväl, nu blir du kvitt dom
  🙂 Ha det gott

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.