Pilvilinna Joka Romahti

Var och kikade på Stieg Larssons Luftslottet Som Sprängdes idag på bion här i Helsingfors. Filmatiseringen av hans sista bok i Millennium-trilogin.
Har lyssnat/läst böckerna och som alla andra filmer som ursprungligen var väl böckerna bättre, men dock helt ok filmer. Såg den första på bluray, köpte den faktiskt, och de andra två på bio. Mycket av storyn runt om som gick bort i sista filmen, men samtidigt kan inte vara med i filmen, då skulle den bli 12 timmar lång. Vilket iof vore häftigt.

Har lyssnat igenom John Grishams bok Den oskyldige Mannen nu också, helt makalös bok. Började lyssna på den utan att veta vad den handlade om, tänkte bara ha något att ha i öronen som fördrev tiden. Men efter ett tag så gick det upp för mig att den nog var rätt bra ändå. Helt makalöst hur något kan gå så fel för några människor när andra ger sig fran på att hitta en skyldig. Om ni har tid över någon gång eller gillar att läsa böcker så ta er tid till den.
Jag fick reda på när jag nästan var klar med boken att den var baserad på en verklig händelse, vilket jag blev sjukt förvånad över, kunde inte köpa att det skulle gå så till i ett land som USA, men tydligen…

MoDo lirar också ikväll, dock blir det inget tittande för mig, kör på webbradion och hockeyligan.se, får vara min täckning för ikväll. Viktig match mot Luleå borta, MoDo har 1 poäng upp till Frölunda och 4 till Luleå, vinner vi idag så är det inte mycket kvar. 3 raka matcher har MoDo mot Luleå, senast för 6 omgångar sedan typ, då vann MoDo med 4-1, sista matchen med Milo i båset. Efter det har Aravirta inte förlorat en match ännu, inte i full tid iaf. 3-4 mot Timrå i sudden och 1-1 mot Frölunda nu senast förra helgen.

Frölunda möter LHC borta vilket jag nästan är övertygad om att det blir en vinst för LHC. LHC har spelat jävligt bra på slutet och tagit sig mot toppen av tabellen på ett mycket bra sätt, samtidigt som HV71 har spelat jävligt risigt på slutet.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.