1 poäng mot DIF och squash, igår.

Började skriva på det här inlägget igår men kom av mig.

Squash i en timme och bänkpress, det var vad vi mäktade med igår på träningen.
Hockeyn var väl ingen höjdare, MoDo klarade sig med nöd och näppe igenom första perioden med lika.

Andra perioden var rätt blek och i den tredje var det business as usuall, en förlust, vilket gav en sudden death som rann ut i sanden. Trots ett powerplay i sista 2 minuterna så lyckas man inte fokusera tillräckligt för att få ett vettigt anfall, mycket märkligt.

Idag så har jag inte gjort så mycket, kikat på lite serier som kommit idag och ska nu ut och sätta i batteriet i bilen igen, den var tydligen död i förmiddags när Chris skulle åka in till stan. Har en känsla av att batteriet skulle ha bytts ut. Frågan är om det håller sig ekonomiskt att göra det, lämpligare att byta bil kanske.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.