Dagens träning och hockey

Blev ingen squash idag, eller igår heller. Ryggen ville inte vara med. Så blev lite skrot idag. Bänkpress som vanligt (4×8 @ 95 kg), Pulldown maskin på 90-95 kg tills kullagren började rasa ut ur den, blev kanske 3 reps där. Bicepscurl (4×9 typ @ 40-42,5 kg tror jag det var), en tricepsmaskin med 12-14 på skalan, vet inte riktigt vad varje vikt väger men kanske 7 kilo eller något, körde även lite cablecross för att ta kål på det sista som fanns i axlarna.  Avslutade med lite vadpress och situps raka och sneda, samt lite rygglyft.

Hockeyn var sisådär, första perioden var inget vidare, MoDo hade några bra lägen och större delen av spelet, mest pga av att SAIK hade så många utvisningar. Andra perioden så hände det föga tyckte jag. I tredje la MoDo ner totalt, passade fel, virrade runt i egen zon och tog några onödiga utvisningar. Givetvis så fick SAIK in ett mål efter ett powerplay, inte under dock. Sedan fick de ett skitmål där pucken studsade in framför mål och MoDo-backen hade totalt missat markering och någon SAIK spelare stod helt rent framför mål.

Sedan var det en oändlig ”puck ner i hörnet och sedan ut i mittzon igen” resa fram tills ~18 minuter hade passerat av tredje perioden och MoDo tog timeout. Målvakten stannade i båset och det blev lite tryck med en man mer på isen, men lik väl så misslyckas man med att hålla pucken i zon och den ramlar ut i mittzonen. Till slut så blir det någon sorts brottningsmatch mitt i zon och pucken ramlar fram till Svartvadet som lyckas peta in en handledare mot mål som trilla in, detta med 2 sekunder kvar.

Förlängningen började med att Häggström av någon outgrundlig anledning blev tillsammans med en SAIKspelare utvisad och det blev 3 mot 3 på banan. Näslund och Forsberg visade genast vägen med ett snyggt pass från den förstnämnde till den senare och en oförtjänt 3-2 vinst var ett faktum. Med det bleka, dåliga och virriga spelet som visades upp under nästan hela tredje perioden och även delar av andra så kändes det inte helt rättvist om jag ska vara ärlig. Men, en vinst är en vinst och vi ligger nu inte sist längre! 1 poäng norr om SSK nu, några få poäng upp till ingenmansland och även slutspelsplatsen är inom räckhåll.

One thought on “Dagens träning och hockey

  1. Micke

    december 1, 2009 at 10:36e m

    Inte helt oförtjänt 2poängare måste jag säga ändå. Hela andra perioden hade SAIK enbart spelvändningar som chanser. Inget tryck alls. Tycker vi var bättre i två perioder men tredje var katastrof – som så ofta. 2-2 hade varit rättvist men 2 poäng till något av lagen är inte helt orättvist heller. 🙂

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.