Epic win!

Inte säker men jag tror Forsberg har lirat 4 matcher nu och gjort 7 poäng i elitserien so far. Karln kan ju fortfarande spela..

Inte så mycket att säga om matchen, MoDo var inte så rappa i början av första, hade lite flyt som fick ett mål bort dömt och sedan så fick de in en puck själva genom en passning  från Forsberg (han puttade fram pucken) till Häggström som visade klass och satte den med ett dragskott. MoDo gjorde en oerhört bra andra period där Forsberg visade vägen med en väldans massa fina pass och även några målgivande passningar till Häggström. Zuccarellos pass till Skröder var inte att förakta heller, mycket snyggt!

Återstår att se om de håller måttet mot Luleå på torsdag, jag hoppas verkligen det!

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.