Uppryckning

Missade gårdagens match, så jävla typiskt. Nåja, vinst är ju alltid vinst!
Skönt att se att det går att plocka fram en kanin ur hatten ibland, hoppas de gör det resten av säsongen också.

Imorn blir det Timrå borta, det är aldrig en lätt match, vinner vi den då jävlar. På lördag står jag och polarna i klacken för att visa stödet mot Rögle, och då blir det vinst, sjukt taggad för det!

Har sett över ”tekniksakerna” här och ser att jag är en dvd-brännare kort från en komplett dator så om någon har en med SATA anslutning på så säg gärna till, kan ge en hundring eller så för den, ny kostar de 200:- men om någon har en som de vill bli av med så kan jag offra mig mot ersättning. 🙂
Kommer lägga upp en liten ”till-salu” senare så om någon är i behov av något tekniskt/dator-relaterat så släng ett öga på det då.

Sedan blir det lite filmsnack här;

Var på bion förra veckan med Chris och såg Flickan som lekte med elden, som vanligt med svenska filmer så är de som de är. Den här var väl ingen dålig skildring av boken men as usually, böckarna är mycket bättre.
Har kikat igenom 2 av Johan Falk filmerna ikväll, GSI och Vapenbröder, positivt överraskad faktiskt. Gillade de 3 första:
Nolltolerans, Livakterna och Den Tredje vågen. De har gjort 6 stycken till, varav en av dem gick upp på bio i våras GSI (Gruppen för Särskilda Insatser) har jag för mig. Ska spela igång den tredje nu, National Target.

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.