Mer och mer

Ser mer och mer ut som om jag är arbetslös snart, mitt nuvarande/tidigare jobb på Bredbandsbolaget verkar rinna ut i sanden. Har jobbat där i 2 år under mina studier för att dryga ut kassan och för att jag tycker att det är kul men nu har de gjort om upplägget tycks det som och de senaste veckorna har antalet arbetspass minskat till den grad att jag nästa vecka inte har något pass alls. Vet inte om jag ska chansa och hoppas på att de kommer fler pass eller om jag ska sluta och börja stämpla.

Att stämpla är inte helt lätt heller så jag inte är säker på om jag har jobbat tillräckligt för att ha rätt till det. Jobbade cirka 200 timmar i månaden i juli och augusti men innan dess var det rätt glest vissa månader på grund av studierna. Håller på att kontrollera det där för att se om det går att reda ut innan jag gör chansningen.

Så läget är lite halstaskigt, chansa på att få mer jobb eller börja stämpla? Jag söker givetvis andra jobb vid sidan om men det är lite halvdåligt med jobb numera. Satt mig och skrev ihop en CV igår och ska skrapa ihop ett personligt brev till ett företag som hade ett jobb ute som verkligen skulle passa mig, återkommer om det blir aktuellt.

Lördagsmatch idag också, borta som Södertälje. Efter den bleka insatsen i torsdags så hoppas jag att de har kammat till sig till något som liknar anständighet.

3 thoughts on “Mer och mer

 1. Ronny Eriksson

  oktober 3, 2009 at 1:27e m

  Ja helvete, Martin var ju förbi och taggade till mig som fan förra helgen. Pusa också, jävligt kul kommer det bli!
  Skrika fram en modovinst, äta god mat, dricka god öl+grogg, festa och beroende på när ni kan komma ner till Övik så har jag funderat på om folk är sugna på att kanske dra en sväng på relaxen innan hockeyn men det ska jag kolla med er om till veckan. Vi blir nog 6st på hockeyn som det verkar. Du, jag, Pusa, Martin, Andreas Gren och förmodligen Magnus Hällström =)

 2. Daniel

  oktober 3, 2009 at 1:17e m

  @Ronny: Ajfan, ja det här med försörjning är inte alltid bara.. Nästa lördag kommer vi fan skrika fram en vinst själva, sjukt taggad! 😀

 3. Ronny Eriksson

  oktober 3, 2009 at 1:14e m

  Drygt med jobbproblem, själv får man sluta den 21’a Oktober…
  Hoppas Modo rycker upp sig som du säger.. Om inte annat tills nästa Lördag mot Rögle, då måste dom vara bra! 😀

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.