15/5-2013

Blev ett längre än planerat uppehåll här.

Är på benen igen iaf efter ett långt tag mer eller mindre liggandes. Låg i sängen mer eller mindre från efter när vi kom hem efter midsommar helgen i Finland till i mitten av augusti. Väldigt påfrestande, både fysiskt och psykiskt. I mitten av augusti var jag tillräckligt bra för att börja prova jobba lite.
Visst, jag jobbar inte mycket men att göra två timmar om dagen kan ta på tillräckligt mycket, men mentalt är det väldigt skönt att få komma ut och göra något, träffa folk och känna sig någorlunda duktig. Smärtan i benet har börjat ge med sig en del, har inte ont i samma utsträckning som tidigare, får sova för det mesta ostört vilket också är väldigt skönt.

Fick genom jobbet också  möjlighet att gå och träffa en sjukgymnast på Previa som jag tycker gör ett väldigt bra jobb. Nu jobbar vi mest med att försöka få musklerna i höfterna och låren, både fram och baksida, att släppa på greppet lite. De har dragit ihop sig rätt mycket och det i sin tur med att ryggen krampar ihop och drar ihop sig gör att höften blir sned och det ena benet är märkbart kortare på grund av detta.

Hade ett bakslag förra veckan dock, var hos sjukgymnasten förra måndagen, något hände då och efter det besöket var jag rejält öm i höfterna och på kvällen hade jag väldigt ont i smalbenet och foten igen. Slutade med att jag var sängliggande tills på torsdag när jag lyckades ta mig upp, knapra lite piller och gå till jobbet. Hade inte lika många krämpor efter veckans besök hos sjukgymnasten.

Får se om det blir så många fler besök hos henne, har 1 besök till bokat via jobbet men osäkert om jag har något jobb efter september. Detta är också väldigt stressande, att inte veta om man får fortsätta jobba. Lång historia, kan berätta om det mer i detalj när jag vet hur det blir om en 3-4 veckor.

På tal om stressande saker, hockeysäsongen har dragit igång på allvar. I torsdags Allsvenskan och igår SHL, tidigare Elitserien. I den först nämnda serien så är det väl mest Björklöven som är av intresse, de började någorlunda bra med ett snabbt mål men sedan hade de inte riktigt fokus hela vägen och förlorade med uddamålet mot Malmö. Malmö är dock ett av lagen i serien anser jag som man kanske inte ska ha som mål att ha bakom sig, Malmö brukar vara i övre skitet av lagen vid säsongens slut. Fortsätter de bara nöta på så tror jag att de kommer klara sig kvar och etablera sig i Allsvenskan efter årets slut.

MoDo´s spel igår var inte direkt övertygande, långt ifrån. Slutade med vinst efter förlängning, vilket var väl ett av de få plus efter gårdagen. Var ingen spelare som imponerade speciellt mycket. Lär ta några omgångar innan man ser vad som är vad.

 

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.