Telefonbyte

Efter två år med min HTC så tog jag idag och bytte till en iPhone. Hade en 4 lånad från jobbet som jag fick lämna tillbaka när jag bytte jobb.
Blev dags för byte av min nu, hade egentligen tänkt vänta tills 5an släpps senare i år men valde att skippa det och byta redan nu. Efter typ 4 år med Linuxbaserat Android där vi började med 1.5 och nu slutade på 2.3 typ men även andra som låg på 4.0, så kan man bara konstatera att det går fort för utvecklingen.
Idag blev det Steves sista kreation, 4S. Var riktigt nöjd med 4:an jag hade från jobbet så lär inte bli allt för missnöjd med 4S.

Var även på Allstar och käkade idag, svärfar var på besök i stan så han bjöd Chris på födelsedagsmiddag, mycket trevligt och gott!

20120323-230535.jpg

Kommentera

Your email will not be published. Name and Email fields are required.