Såhär livat…

….var det här. Har helt och fullt glömt/missat/ignorerat att skriva något på ett tag.

Inte haft så mycket att bidra med dock. Hockeyn går jävligt upp och ner, MoDo varvar bra med riktigt jävla dåliga insatser. Blir så besviken, så onödigt att vika ner sig efter halva matchen när man är i ledning.

Jobbet rullar på, prövar lite andra roller nu på bygget, kul med variationer. Har även bokat in semester i april då vi ska en sväng till Rom igen, denna gång med betydligt fler medresenärer dock. Kommer bli riktigt kul.

Försöker få igång träningen också, men det blir så ryckigt med de horribla arbetstiderna man har till och från, mest till dock.

image

1 poäng mot DIF och squash, igår.

Började skriva på det här inlägget igår men kom av mig.

Squash i en timme och bänkpress, det var vad vi mäktade med igår på träningen.
Hockeyn var väl ingen höjdare, MoDo klarade sig med nöd och näppe igenom första perioden med lika.

Andra perioden var rätt blek och i den tredje var det business as usuall, en förlust, vilket gav en sudden death som rann ut i sanden. Trots ett powerplay i sista 2 minuterna så lyckas man inte fokusera tillräckligt för att få ett vettigt anfall, mycket märkligt.

Idag så har jag inte gjort så mycket, kikat på lite serier som kommit idag och ska nu ut och sätta i batteriet i bilen igen, den var tydligen död i förmiddags när Chris skulle åka in till stan. Har en känsla av att batteriet skulle ha bytts ut. Frågan är om det håller sig ekonomiskt att göra det, lämpligare att byta bil kanske.

Dagens träning och hockey

Blev ingen squash idag, eller igår heller. Ryggen ville inte vara med. Så blev lite skrot idag. Bänkpress som vanligt (4×8 @ 95 kg), Pulldown maskin på 90-95 kg tills kullagren började rasa ut ur den, blev kanske 3 reps där. Bicepscurl (4×9 typ @ 40-42,5 kg tror jag det var), en tricepsmaskin med 12-14 på skalan, vet inte riktigt vad varje vikt väger men kanske 7 kilo eller något, körde även lite cablecross för att ta kål på det sista som fanns i axlarna.  Avslutade med lite vadpress och situps raka och sneda, samt lite rygglyft.

Hockeyn var sisådär, första perioden var inget vidare, MoDo hade några bra lägen och större delen av spelet, mest pga av att SAIK hade så många utvisningar. Andra perioden så hände det föga tyckte jag. I tredje la MoDo ner totalt, passade fel, virrade runt i egen zon och tog några onödiga utvisningar. Givetvis så fick SAIK in ett mål efter ett powerplay, inte under dock. Sedan fick de ett skitmål där pucken studsade in framför mål och MoDo-backen hade totalt missat markering och någon SAIK spelare stod helt rent framför mål.

Sedan var det en oändlig ”puck ner i hörnet och sedan ut i mittzon igen” resa fram tills ~18 minuter hade passerat av tredje perioden och MoDo tog timeout. Målvakten stannade i båset och det blev lite tryck med en man mer på isen, men lik väl så misslyckas man med att hålla pucken i zon och den ramlar ut i mittzonen. Till slut så blir det någon sorts brottningsmatch mitt i zon och pucken ramlar fram till Svartvadet som lyckas peta in en handledare mot mål som trilla in, detta med 2 sekunder kvar.

Förlängningen började med att Häggström av någon outgrundlig anledning blev tillsammans med en SAIKspelare utvisad och det blev 3 mot 3 på banan. Näslund och Forsberg visade genast vägen med ett snyggt pass från den förstnämnde till den senare och en oförtjänt 3-2 vinst var ett faktum. Med det bleka, dåliga och virriga spelet som visades upp under nästan hela tredje perioden och även delar av andra så kändes det inte helt rättvist om jag ska vara ärlig. Men, en vinst är en vinst och vi ligger nu inte sist längre! 1 poäng norr om SSK nu, några få poäng upp till ingenmansland och även slutspelsplatsen är inom räckhåll.